Voorgerechten / Starters

  • Japanse voorgerechten

  • EDAMAME

    • €4.50

    Gekookte groene sojabonen

  • GYOZA

    • €5.95

     Ravioli op zijn Japans met kip, rundvlees en witte kool (1,2,3,13,14)

     

  •  CHEKWA FRY

    • €8.00

     Traditioneel Japans viskroketje (3,4,6,7,13,14)

  • EBI FRY

    • €8.00

    Gefrituurde scampi in een krokant panko jasje (3,4,7,13)

  • OKONOMIYAKI

    • €10.00

    Traditionele Japanse pannenkoek met witte kool en een mix van zeevruchten en gedroogde vis (2,3,4,13,14)

  • WAKAME SALADE

    • €5.00

    Wakame en geroosterde sesamzaadjes (6,11)

     

  • TEMPURA

    Met een krokant tempura jasje, gebakken in sesamolie (1,3,4,13)

    (Black tiger) scampi (6) €15.00  

    Kan ook geserveerd worden met rijst als hoofdgerecht + €2.50 

     

  • Indische voorgerechten

  • DALPURI

    • €5.50

     Gekruid broodje gevuld met linzen (1,3,8,13)

  •  SOMOSA 

    • €5.50

     Knapperige flapjes met kruidige vulling (1,3,7,13,14)

    Kip €5.50   –  Groenten €5.50

     

  • SPRINGROLL

    • €5.50

    Tarwebloem, kool, wortel, sperziebonen, bamboespruiten, bonenvermicelli, maïszetmeel, ui, zout,

    (1,3,6,7,8,11, 13,14)

This entry was posted in . Bookmark the permalink.